مشاوره حقوقی رایگان - جعل تراکنش بانکی توسط خریدار

سلام بنده چند روز پیش یه گوشی ایفون 13 پرومکس در سایت آگهی اگهی کردم شخصی با بنده تماس گرفت و گفت که خواهان گوشیه..
ادرس رو از من گرفتند و بعدازظهر همراه با یه شخص دیگه به درب منزل ما مراجعه کردند.. و پس از بازدید گوشی و توافق بر سر قیمت از بنده شماره شبا گرفتند ولی یه رسید تراکنش موفق جعلی به بنده نشون دادن و من هم گوشی رو به همراه تمامی متعلقات از جمله کارتون رو به ایشان تحویل دادم در ضمن انتقال مالکیت هم براشون دادم..
حالا امروز رفتم از طریق یه نفر از دوستان که در مخابرات هست فهمیدم که سارق گوشی رو به شخص دیگری فروخته و یه شماره 912 روی گوشی فعال شده..(در ضمن فیلم سارقین نیز در دوربین ثبت شده و چهره شون تا حدود زیادی مشخصه)
حالا سوال بنده اینه که ایا بنده شانسی در این پرونده برای رسیدن به حقم دارم یا نه؟؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله
سریعا شکایت کلاهبرداری ثبت بفرمایید

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

بله شکایت کنید علیه سارق و اعلام جرم به پلیس 110

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید