مشاوره حقوقی رایگان - جعل فیش بانکی واریزی

مغازه ای اجاره کرده بودم از پیرمردی
موقع تحویل مغازه با داماد و دختر این پیرمرد طرف حساب شدم
تسویه در بنگاه انجام شد و 5میلیون و 700 تومن پول نقد گرفتم و 1800 تومن داماد این پیرمرد گفت برات شبا میکنم و بعد از گرفتن شبای بنده از طریق گوشی فیش واریزی به من نشان داد
بعد از گذشت چند روز پول به حساب بنده نیومد و متوجه شدم که این فیش جعلی بوده
به نظر اتون میتونم از داماد این پیرمرد بابت فیش جعلی شکایت کنم
عکس فیش واریزی رو ندارم و بنگاه میتونه شهادت بده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است دادخواست حقوقی مطرح نمایید
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از کسی که فیش جعلی برای شما فرستاده است می‌توانید شکایت کیفری کنید