مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پیگیری کالای خریداری شده از اینترنت

باسلام و احترام
بنده در مهرماه 97 یک گوشی برای فروش از یک سایت اینترنتی معتبر خریداری کردم حدود 40 روز بعد در مغازه وقتی میخواستم‌ پلمپ جعبه را باز کنم و گوشی را به مشتری نشان بدهم دیدم که داخل جعبه با چیز های دیگر پر شده و گوشی در آن نیست از طریق فروشگاه پیگیری کردم اما پاسخگو نبودند و گفتند باید در همان هفته اول اطلاع میدادید اردیبهشت 98 شکواییه ای علیه فروشگاه تنظیم کردم و به پلیس فتا تحویل دادم اما آنها هم گفتند باید همان موقع اعلام شکایت میکردم شایان به ذکر است گوشی خریداری شده الان در سامانه همتا با شماره ای در شبکه ثبت شده و در اختیار شخص دیگری است
چگونه میتوانم به حقم برسم ایا راهی وجود دارد ؟
با تشکر از کمک‌ رسانی شما عزیزان

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

با سلام.با مدارکی که در دست دارید حضورا به وکیل مراجعه کنید