مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی

سلام خسته نباشید بنده حدود 2 ماه پیش از یک فروشگاه اینترنتی خریدی رو انجام دادم که قرار شد در عرض یک ماه خرید منو با حدود 40درصد قیمت کمتر به دست من برسونن اما الان از موعد مقرر دوماه گذشته نه پول رو به من بر میگردونن نه خریدمو بهم میدن...
اسم و فامیل و شماره کارت و شماره موبایل فروشنده و رسید پرداخت ها و حتی چت ها و صحبت هاشو هم دارم
ولی خب آدرسی ازشون ندارم...
لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم ازش خرید هامو یا پولامو بگیرم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اولا باید بررسی شودکه ان سایت مجاز بوده یاخیر به دادسرای جرایم رایانه ای مراجعه کنید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.بر اساس قانون تجارت الکترونیک جزای محکومان در بستر مبادلات الکترونیکی حبس از یک تا سه سال و پرداخت جزای نقدی معادل مال مأخوذه است