مشاوره حقوقی رایگان - اعتراف به دروغ در دادگاه

همسرم حدودا 5 سال پیش با مجهول المکان خواندن من و بهانه نفقه ندادن من طلاق غیابی از یک شهرستان گرفت که در ثبت احوال مرکز هم قابل ردیابی نبود. علیرغم ارتباطات ما در این سالها .
امسال فهمیدم و برای واخواهی اقدام کردم و ایشان در دادگاه اعتراف به دروغ گفتن خود کرد و مکتوب نوشت ولی اذعان کرد که طلاق 5 سال است اتفاق افتاده .می خواستم بدانم آیا می شود از ایشان و وکیل ایشان و شاهدان ایشان شکایت کرد ؟صرف نظر از هر رای دادگاه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر شکایت کیفری متصور نیست شما نسبت به واخواهی و با شرایطی تجديدنظرخواهی و اعاده دادرسی و فرجام خواهی میتوانید اقدام نماييد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
نسبت به واخواهی و با شرایطی تجديدنظرخواهی و اعاده دادرسی و فرجام خواهی میتوانید اقدام نماييد