مشاوره حقوقی رایگان - سوال درمورد هزینه درب پارکینگ

باسلام.
یک مجتمع مسکونی 11واحدی داریم بامتراژهای متفاوت.از121متری تا290 متری داریم.حالا سوال این است که درب پارکینگ کرکره ای برقی دچارمشکل شده می‌خواهیم تعمیرات انجام بدیم.هزینه اش برحسب تعداد واحدها ست یا برحسب متراژ.همه ساکنین هم از پارکینگ استفاده می‌کنند.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر باید بر اساس متراژ محاسبه می شود مگر اینکه برخلاف آن توافق شده باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود براساس مساحت قسمت های اختصاصی محاسبه خواهد شد