مشاوره حقوقی رایگان - رابطه

اولین رابطه جنسی
سلام وقت بخیر. 33 ساله هستم. سال 92 با یه پسر آشنا شدم و 4سال با هم دوست بودیم و قرار بود ازدواج کنیم و دو سال آخر با هم رابطه برقرار کردیم و بکارتمو از دست دادم (تو اولین رابطه خونریزی و درد اصلا نداشتم) و بعد 4سال رابطمون تموم شد. وقتی رفتم دکتر گفت پرده‌ات ارتجاعیه. الان تقریبا یکسالی هست که با کسی دوست شدم و قصدمون ازدواجه. اگه ازدواج کنیم و یکبار رابطه جنسی برقرار کنیم و خون ریزی نبینه و ازم بخواد برم دکتر زنان دکتر تشخیص میده که قبلاً هم رابطه جنسی داشتم ؟ اگه بفهمه و ازم بخواد برم، پزشکی قانونی متوجه میشه که اولین رابطه ام کی بوده؟
خواهش میکنم جوابمو بدید. ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اولین بار مشخص نمی‌شود، اما
بعد ازدواج جهت نبودن باکرگی در اولین رابطه اثبات کند
نکاح قابل فسخ است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر اگر بعد از اولین رابطه به پزشکی قانونی مراجعه کنید معلوم میشه شما پرده بکارت خود را قبلا از دست داده اید و در صورت ازدواج زوج می تواند به جهت فریب در نکاح دا‌دخواست فسخ نکاح بدهد که در این صورت مهریه تعلق نمی گیرد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

امروزه پرده بکارت اغلب دخترا ارتجاعی و حلقوی است
بلی پزشکی قانون رابطه جنسی را تشخیص می دهد زمان نقش چندانی ندارد