مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند دختر

با سلام.حدود 10 سال پیش طلاق تفاهمی گرفتم و حضانت دخترم را به همسرم واگذار کردم.الان دخترم 14 ساله است و میخواد بیاد با من زندگی کنه.من هم ازدواج مجدد داشتم.آیا دخترم به لحاظ قانونی میتونه با من زندگی کنه؟
قبل از اینکه پدرش در جریان قرار بگیره آیا میتونم بدون اطلاع پدرش پرونده ی تحصیلی دخترم را از مدرسه بگیرم؟چون ممکن پدرش بگیره و دردسر ایجاد کنه براش و مانع تحصیلش بشه.این کار را انجام بدم تبعات قانونی داره؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر قبل از اثبات رشد و یا سن 18 سالگی فقط حق ملاقات دارید و از این کار امتناع کنید

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. بله در صورت صلاحدید دادگاه با توجه به میل دختر شما که به لحاظ قانونی بالغ شده اند امکان پذیر است. در خصوص سوال دوم با توجه به اینکه حضانت فرزند درحال حاضر با شما نیست این عمل توصیه نمی شود. شما می توانید پس از اخذ حضانت با مراجعه به مدرسه و یا آموزش و پرورش ناحیه اگر پرونده در مدرسه نبود جهت ثبت نام مجدد ایشان اقدام نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،هم اکنون در سن حضانت نیست و نزد هر کدام از والدین که تمایل دارد می تواند زندگی کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از آنجایی که دختر بالغ میباشد بله می‌تواند نزد هر کسی که بخواهد زندگی کند
حضانت منتفی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر 14 ساله از حضانت خارج شده و خودش می تواند تصمیم بگیرد.
بهتر است مشکل خود را دوستانه حل و فصل کنید در صورتی که بدون اطلاع زوج اقدام به ثبت‌نام در محل سکونت شما کند این مسئله باعث درگیری بین شما می شود و مشکلاتی نیز برای دخترتان بوجود میاره.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دختر شما از دایره حضانت خارج است و نزد هر کدام از والدین که تمایل دارد می تواند زندگی کند برای ثبت نام هم اگر دختران میخواهد با شما زندگی کند میتوانید اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دختر در این سن از حضانت خارج شده و حق انتخاب دارد