مشاوره حقوقی رایگان - فروش اینترنتی

سلام. حدود 20 روز پیش از طریق برنامه درج آگهی وسیله ای را فروختم امروز ابلاغیه با این متن اومد. لطفا معنیش رو بگید
در خصوص دعوی فلانی به طرفیت شما مبنی بر مطالبه وجه بابت ..‌. و تامین خواسته و مطالبه خسارت دادرسی و مطالبه خسارت تاخیر تادیه در وقت مقرر جهت رسیدگی به شعبه مراجعه نمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه شما دعوای مطالبه وجه مطرح شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست مطالبه وجه علیه شما مطرح شده است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه وجه علیه شما مطرح شده است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه وجه علیه شما مطرح شده است