مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت قسط مهریه

با سلام
وقت بخیر
بنده به خاطر عدم پرداخت قسط
مهریه از سمت همسرم شکایت کردم ازش در دفتر خدمات قضایی 3 ماه قسط مهریه را واریز نکرده به حسابم میخواستم بدونم چقدر زمان میبره تا بهش زمان بدن جهت واریز پول به حسابم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
در صورتی که همسر شما بیشتر از 3 قسط را پرداخت نکند ، مهریه از حالت قسط بندی شده خارج می شود و حال می شود در این شرایط اگر همسرتون بعد از دریافت احضاریه همچنان از پرداخت اقساط مهریه خودداری کند و درخواست اعسار هم ندهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شعبه اجرای احکام پیگیری کنید اگر بعد از ابلاغیه و اخطار همسر شما اقساط را پرداخت نکرد میتوانید جلب او را بخواهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان خاصی ندارد امکان جلب ایشان اکنون وجود دارد چنان‌چه پرداخت نکند