مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت قسط مهریه

سلام. همسر بنده یک ماه هست که قسط مهریه را واریز نکرده ایشان کارمند اداره دولتی هستند و وضع مالیشان تقریبا خوب هست. حال قانون چه برخوردی با او میکند؟ ایا میتوانم حسابش را مسدود کنم؟

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام از طریق اجرای احکام اقدام کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

درخواست جلب کنید یا اگر مالی دارند معرفی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوتنید تا یک چهارم از حقوق ماهیانه وی را توقیف کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید به اجرای احکام درخواست توقیف حساب های بانکی و توقیف 1/3 از حقوق ایشان و پرداخت به شما را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید حساب وی را توقیف کنید و اگر پولی نداشت حکم جلب بگیرید
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله در صورت تقاضای شما میتوانید حساب را مسدود نماید از ممنوع الخروجی می توانید استفاده کنید و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله از طریق اجرای احکام اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
اموال توقیف می‌شود مالی نباشد جلب میسور هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید حساب وی را توقیف کنید و اگر پولی نداشت حکم جلب بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به توقیف حقوق اقدام کنید حسب مورد 1/4یا 1/3 توقیف می گردد