مشاوره حقوقی رایگان - جلب به دادرسی، خیانت در امانت نسبت به مبلغ

سلام. شخصی از بنده بابت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت نمود و در شعبه دوم بازپرسی کلاهبرداری و تحصیل مال و جعل عنوان دولتی رد شد منع تعقیب خورد ولی خیانت در امانت شامل بنده شد که این قسمت قرار جلب دادرسی زده شد در صورتی که شکایت شاکی کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع بوده، خیانت در امانت که بنده را محکوم کرده است، طی رونوشت قرارداد دستی که با برادر شاکی بسته بوده ام بابت کار متن قرارداد هم که اگر بنده نتوانستم سندتک برگ برای خویش بگیرم مبلغ داده شده که به عنوان امانت و دستمزد بوده به آنها عودت دهم، حال باتوجه به اینکه بنده مراحل قانونی کار را انجام دادم و وسط کار متوجه شدم که این ملک مالک قانونی دارد و سند تک برگ بنده به شاکی اعلام نموده که باید اخطاریه قانونی ارسال شه به مالک قانونی که شاکی اعلام نمود کار را سریعا متوقف کن و مدارک را عودت بده بنده هم به گفته شاکی مدارک را عودت داده و حال آنها از بنده شکایت نموده اند در صورتی که متوقف نمودن کار از ناحیه شاکی بوده است، شکایت آنها هم که موضوع کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع بوده که قاضی این سه مورد را رد نموده ولی خیانت در امانت بابت مبلغ بنده را قرار جلب دادرسی زده است، سوالم اینه طرح دعوی خیانت در امانت نبوده و آیا پرونده به دادگاه صالح برود حکم به بنده میدهند یا بنده باتوجه به مدارکی که دارم کار برای شاکی انجام داده ام وخیانت در امانتی نبوده متوقف شدن کار از ناحیه شاکی بوده است آیا برائت میشوم یا حکم به بنده میدهند؟منظورم اینه که قرار میفرمایید نیازمند بررسی دارد یعنی پرونده ارسال میشه به دادگاه یا چی میشه؟ این مطلب فراموش کردم بگم که حتی بنده برگه عزل وکیل آنها هم دارم که شاکی عزل وکیل کرده است، زمانی که برای انجام تحقیقات نزد بازپرس رفتم همون اول اعلام کرد که حکمت تغییر کرده و خیانت در امانتت رد شده یعنی میخواسته به بنده یجورایی بفهماند که دادگاه بره خیانت در امانتت رد میشه؟ منظور این حرفش نفهمیدم ممنون میشم دقیق توضیح بدین و راهنمایی کنید چیکار کنم، بدلیل وضعیت مالی قادر به مشاوره نیستم توان مالی ندارم ممنون میشم اینجا توضیح بدین راهنماییم کنید یک دنیا تشکر از وکلای محترم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بازپرس ملزم به عنوان شکایت نیست و هر جرمی که بنظرش واقع شده باشد را جلب به دادرسی میدهد. در هر صورت در دادگاه دفاع کنید تا تبرئه شوید