مشاوره حقوقی رایگان - درخواست الزام به تنظیم سند داده

به یکی ماشین فروختم از شانس بعد من همسر اول من از بابت مهریه ازم شکایت کرده بودد دقیقا بعد دوروز ماشین توقیفی خورده بود حالاکه بعد چند ماه توقیفی ماشین رو درست کردم خریدار تقاضای زیان کرده آیابهش باید داد یاخیر
چون ماشین دست خودش بوده توی پارکینگ شخصی وضمنا توی این چند ماه ماشین 100میلیونی شده 160 میلیون ولی اون میگه من کلی ضرر کردم امروز رفتم وبهش گفتم فردا بریم یه وکالت دیگه بهش بدم بره تعویض پلاک،میخوام بدونم که اون از من بابت انتقال سند ازمن شکایت کرده ومیگه که هزینه وکیل ودادرسی رو من باید بدم و میگه اگه دوباره وکالت بهش بدم خودبه خود پرونده من بسته میشه میخوام بدونم راست میگه یا نه،
نیاز هستش ازش بابت این شکایت که ازمن کرده رسید رضایت بگیرم یانه؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام پرونده خودبخود بسته نمی شود. باید اعلام رضایت کند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
بایستی اعلام رضایت کند که پرونده مختومه گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید اعلام رضایت در پرونده و یا در دفتر اسناد نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده خودبخود بسته نمی شود. باید اعلام رضایت کند و حتما برای نوشتن رضایت نامه از وکیل کمک بگیرید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیراگرخودرو توقیف فیزیکی نشده خسارتی ندیده است