مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال توقیف شده از اجرای ثبت مهریه

سلام همسر من از اجرای ثبت مهریه اجرا گذاشته و حساب‌های من بسته شده یک موتور وسیله کارم هم توقیف کرده
هنوز از دادگاه احضاریه برام نیومده که تقاضای اعسار کنم
با توجه به اینکه کارم با موتور هست بیکار شدم آیا میشه قبل از اینکه احضاریه بیاد موتور من رو به مزایده بذارن
و اینکه احضاریه چقدر طول میکشه بیاد

پاسخ ها :

محمدامیر امیری پریان

محمدامیر امیری پریان :

سلام همسر شما جهت وصول مهریه از اجرای ثبت اقدام کرده و اقدامات اجرای ثبت مستقل از دادگاه است بنابراین مزایده از طریق اجرای ثبت انجام خواهد شد و موضوع اعسار مربوط به دادگاه هست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در اداره ثبت از طریق مزایده به فروش می رود