مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

باسلام خدمت اساتید محترم. بنده ملکی رو 15 سال پیش خریداری نمودم و بدلایل اخذ وام سند بنام گیرنده وام منتقل شد . 3 سال قبل تصمیم به واگزاری ملک جهت ساخت نمودم. بعد از ساخت سازنده ملک رو به صاحب سند تحویل داد علیرغم خواست بنده. بنده شکایت به الزام به تنظیم سند علیه سازنده کردم که دادگاه بتازگی رای به نفع بنده صادر نمود. حالا سوال من این است ایا میتوانم درخواست اجرت المثل کنم؟؟از چه کسی؟؟ اجرت المثل از چه زمانی شروع میشود(از زمان تصرف یا از زمان تنظیم سند) و نحوه محاسبه آن چگونه است؟؟ متشکرم.

پاسخ ها :

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

بله البته اول باید الزام به انجام تعهد بدهید اگر تخلف کرده بود میتونین اجرت المثل بگیرید