مشاوره حقوقی رایگان - قطع درخت و خراب کردن دیوار با چوب و سیم خاردار جهت تعریض کوچه

سلام، بنده زميني در يك روستا خريداري كردم كه با درخت، پرچين و سيم خاردار حريمش مشخص شده وليكن همسايه اي پشت زمين بنده ( بصورت پشت قواره ) خانه اي دارد و قبلا از اينكه من زمين را خريداري كنم مالكين قبلي و همسايه مجاور ( از معتمدين و قديمي هاي محل مي باشند ) يك راه 4 متري به ايشان داده اند . وليكن ايشان جديدا با بريدن يك درخت و خراب كردن پرچين اعلام مي كند مطابق طرح هادی كوچه من بايد 6 متري شود و به نوعي به زمين بنده تجاوز كرده تا كوچه 6 متري براي خودش ايجاد كند وبنده پس از مراجعه به دهيار ايشان هم كار اين همسايه كه باهم هممحلي هستن را تاييد مي كند . بدون هيچ پرداختي لذا خواهشمندم من را راهنمايي كنيد كه 1- آيا حق با ايشان هست و مي تواند مطابق با طرح هادی كوچه 6 متري شود بدون پرداخت پول زمين صاحب كوچه 6 متري شود 2- آيا بنده بخاطر قطع درخت و تجاوز به حريم زمينم و خراب نمودن پرچين شكايت كنم به نتيجه مي رسم . ضمنا ياد آور مي شوم زمين هاي اين منطقه به صورت قولنامه و نسخ معتبر و نقشه utm فروخته مي شوند.باتشكر خواهشمندم منرا را راهنمايي كنيد تا بتوانم از حقم دفاع کنم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید فیلم و عکس بگیرید و با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و با عنوان قطع عمدی درختان و مزاحمت شکایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول تامین دلیل بعد شکایت کیفری تخریب اموال