مشاوره حقوقی رایگان - صدور سند مالكيت بنام فرد فوت شده

با سلام
به تازگی مطلع شده ايم كه يكی از اجداد ما زمينی در شهرستان دارد كه منابع طبيعی ملی اعلام كرده و قصد داريم پيگيری كنيم زيرا بندهايی از قوانين منابع طبيعی رعايت نشده و بخشهايی از اين زمين نمی توانند جزو منابع طبيعی باشد و ورثه اقدام به تعيين 7 نماينده ( از هر خانواده يك نماينده ) نموده اند. ساير ورثه بايد به اين نمايندگان وكالت بدهند.
سوال بنده اين است آيا در صورتی كه دادگاه رای به نفع ما بدهد آيا سند مالكيت به نام جد فوت شده ما صادر می شود يا بنام ورثه ؟
آيا اين مورد در متن وكالت نامه به اين نماينده ها بايد مشخص گردد؟ ( تكليف مالكيت سند )

ممنونم

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام سند به نام وراث صادر میشود