مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت با شماره مجازی

سلام وقت بخیر من چند روز پیش یک شماره مجازی بهم پیام داد و شروع به مزاحمت کرد و اسم و فامیل و سنم رو هم میدونست و منم بلاکش کردم تا دیروز که دوباره یک شماره مجازی با همون پیش شماره به من پیام داد و دوباره بلاک کردم و امروز هم با همون پیش شماره دوباره پیام دادن میتونم شکایت کنم ازشون و چجوری باید اقدام به شکایت کنم؟ خیلی ممنون میشم کمکم کنید تا الان با سه تا شماره مجازی مختلف با یک پیش شماره مزاحمت ایجاد کرده و خودش هم قبول داره که یک نفر هس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است
موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد
لیکن، اگر خارجی باشد نتیجه مطلوبی نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر به شخصی مضمون هستید شکایت کنید در غیر این صورت از طریق پلیس فتا اطلاع و شکایت خود را ثبت نمایید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ درصورت دریافت شماره از سایت های داخلی ارائه دهنده این شماره های مجازی ؛ قابل شناسایی می باشد ؛ به هر صورت شکایت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بابت مزاحمت شکایت کنید از طریق پلیس فتا پیگیری میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید تا با ارجاع به پلیس فتا و استعلامات مختلف، متهم مشخص شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق پلیس فتا اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری نمایید یا از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را طرح نمایید