مشاوره حقوقی رایگان - ادامه تحصیل

سلام وقت بخیر. بنده به مدت چهار سال هست استخدام پیمانی آموزش و پرورش شدم، قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور رو دارم، چگونه باید پیگیری کنم ؟
10 سال هم تهعد خدمت در منطقه بومی رو دارم. مرخصی بدون حقوق شامل حال من می شود یا باید استعفا و جریمه بدهم ؟ باتشکر

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ با مدیران ارشد آموزش و پرورش مذاکره کنید . در صورت قصد عدم بازگشت به کشور بعد از ادامه تحصیل ؛ پیشنهاد میگردد تسویه حساب کنید تا مشکلات بعدی برای شما ایجاد نشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ممکن با شما موافقت نشود باید خسارت دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از کارگزینی اموزش و پرورش پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
از طریق آموزش و پرورش پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دستگاه مربوطه به رشته تحصیلی شما نیاز داشته باشد و ارتباط کامل با رشته شغلی شما داشته باشد امکان مرخصی تحصیلی وجود خواهد داشت

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

خیر شما تا پایان ده سال تعهد دارید و مشمول جرایم میشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا جریمه باید پرداخت گردد از کارگزینی پیگیری نمایید