مشاوره حقوقی رایگان - تخریب بنا

سلام خدا قوت بنده یک قطعه زمین در اطراف شهر ساوه خریداری کردم که ما چهار دیوار کردیم و یه ساختمان داخل ان ساختیم حالا جهاد اومده کلا خراب کرده قبل این که اخطاری چیزی بده کل بنا و چهار دیواری خراب کرده. تکلیف چیست

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، توضیحات شما کامل نیست ؛ درخصوص زمین نیاز به ارایه توضیحات بیشتر هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایلی دال بر اثبات مالکیت خود دارید. و زمین جز اراضی ملی و منابع طبیعی نیست میتوانید از جهاد ادعای خسارت کنید و زمین را پس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود گرچه تخلف کرده است، زیرا اگر حین ساخت کارگر کار می‌کرده حق داشته نه بعد از ساخت
جهاد باید از شما در دادگاه صالح طرح شکایت می‌کرد
وکیل دادگستری اختیار نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه جهاد شکایت کنید جهاد بدون حکم دادگاه حق تخریب ندارد

مینا احمدی

مینا احمدی :

پیگیر اجازه و نامه جهاد باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای ساخت و ساز در زمینهای خارج از شهر باید از جهاد کشاورزی مجوز بگیرید حتما کاربری کشاورزی بوده و بدون مجوز ساختمان ساختید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بطرفیت از جهاد شکایت نمایید و تخریب آنها بر چه اساسی بوده ضمن اعلام جرم مطالبه خسارت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهاد اصولاً باید مجوز دادگاه هرگونه تغییر کاربری را تخریب نماید و راساً اقدام در این خصوص را نخواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهاد بدون اقدام از طریق دادگاه نمی تواند تخریب نماید می توانید در صورت مالکیت شکایت نمایید