مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک توسط خریدار

سلام وقتتون بخیر
من ماشین فروختم وسه ماه مهلت فک پلاک دادم ودو روز از این مهلت باقی مانده.
الان متوجه شدم از تخفیف بیمه پلاک من برای خودش استفاده کرده وهنوز هم فک پلاک نکرده.
آیا وقتی خودم بخواهم از تخفیف بیمه استفاده کنم مشکلی پیش نخواهد آمد؟
اگر برای فک پلاک اقدام نکندمن کجا وچه کاری باید انجام دهم؟

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

درصورت استفاده از تخفیف ؛ شما نمی توانید مجدد از تخفیف استفاده کنید
در صورت عدم اقدام به فک پلاک ، دادخواست بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مورد تخفیف بیمه با کارگزاری بیمه مربوطه در میان بگذارید. در مورد فک پلاک نیز میتوانید الزام به تعویض پلاک و توقیف خودرو دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر مشکلی پیش نمیاد بعد از فک پلاک می توانید تخفیف بیمه را انتقال دهید.
بهتر است از برگ سبز ماشینی که فروخته اید کپی بگیرید یا در زمان تعویض پلاک عکس بگیرید.
در صورتی جهت تعویض پلاک اقدام نکرد دا‌دخواست فک پلاک بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه از تخفیف بیمه شما استفاده کند شما می‌توانید تقاضا کنید به شما منتقل گردد از این رو جای نگرانی نیست برای شما
تخفیفات برای شما محفوظ است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
در صورت عدم اقدام به فک پلاک ، دادخواست بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید دادخواست قک پلاک دهید در خصوص استفاده از بیمه از طریق کارگزاری بیمه اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به فک پلاک دهید و دستور موقت توقیف پلاک

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام با تشکیل پرونده در دادگاه ایشان را ملزم به فک پلاک کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تخفیف پلاک شما استفاده کرده است دیگر شما امکان استفاده از تخفیف را نخواهید داشت

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

این سوال شما در تخصص کارشناس بیمه هستش