مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودروی شراکتی توسط شریک

سلام بنده یک اتوبوس شراکتی بایکی دارم اما مطلع شدم شریکم آن رافروخته مساوی سهم داریم ومن راضی به فروش نبوده ام وخریدارسهمش حال چکنم؟ممنون ازراهنمایی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که سهم خودش را فروخته باشد مشکلی پیش نمیاد
ولی اگر سهم شما رو فروخته باشد می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سهم شما را فروخته میتوانید مکدادخواست ابطال مبایعه‌نامه و سند را بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کاری نمی‌توان کرد مگر حق فروش سلب شده باشد
تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر شرکا است