مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

باسلام و احترام
بنده ده سال سابقه کار در شرکت آرد و سخت و زیان آور میباشم.
دوسال قبل درشرکت بر اثر مواجه با گاز اسید دچار سوختگی ریه شدم و در حال حاضر به آسم و آلرژی مبتلا شدم بطوری که در این مدت به دلیل تنگی نفس، شرکت چندمرتبه مجبور به انتقال بنده به بیمارستان جهت استفاده از اکسیژن شد.
درحال حاضر نزدیک به دو هفته است که دچار سیاهی مهره های کمر و پارگی دیسک و همچنین درد شدید در پای راست و گردن شده ام و درحال مداوا و فیزیوتراپی و لیزر میباشم.
آیا از کار افتادگی شامل حال بنده خواهد شد؟
پیشاپیش از پاسخگویی شما عزیزان کمال تشکر را دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق تامین اجتماعی می توانید پیگیری کنید
نتیجه قابل پیش بینی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید درخواست خود را به کمسیون پزشکی ماده 91تامین تامین اجتماعی ارایه کنید و مدارک پزشکی را هم ضمیمه کنید و بر اساس تصمیم این کمسیون از کارافتادگی شما ومیزان آن مشخص میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از طریق تامین اجتماعی می توانید پیگیری کنید