مشاوره حقوقی رایگان - ریزش دیوار جانبی آپارتمان

با سلام و احترام
بنده مالک یک واحد آپارتمان در طبقه اول یک ساختمان 5 طبقه می باشم که واحد بنده در ضلع غربی ساختمان واقع شده و اخیرا قسمتی از دیوار بیرونی آن تخریب و ریزش نموده
1_میخواستم ببینم مسئولیت و هزینه تعمیر آن بعهده کیست ( بنده یا مدیریت ساختمان )؟
با توجه که سازنده بدون سیمانکاری دیوار جانبی اقدام به اخذ پایانکار نموده آیا امکان شکایت از او هست یاخیر ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد های شما دارد بله امکان شکایت وجود دارد. اگر جز مشاعات نباشد خود باید تعمیر نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با قرار کارشناسی این موضوع مشخص شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر دیوار بیرون ساختمان و در قسمت مشاعات و مشترکات است هزینه آن با همه مجتمع می باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هزینه نمای ساختمان بر عهده تمامی مالکین است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در قسمت نمائات و مشاعات است بر عهده همه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر جز مشاعات باشد با ساختمان می باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام با ارجاع به کارشناس مشخص میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با ارجاع به کارشناس مشخص میشود که چه کسی باید تعمیر کند