مشاوره حقوقی رایگان - قیمیت

سلام چندسالیست که پدرم محجور است و دادگاه حکم قیمیت را به مادرم داده با توجه به اینکه در وقت قیم شدن مادرم من که فرزند پسر و اول بودم سنم قانونی نبوده مادرم قیم شده اخیرا متوجه شدم که مادرم از حساب پدرم مبلغی بیش از 200 میلیون از حساب پدرم برداشت کرده و همچنین املاکی که به نام پدرم بوده بعد از قیمیت بنام خودش کرده به دادگاه مراجعه کردم و باتوجه به پرینت حساب ایشان را عزل کرده‌اند آیا دوباره به درخواست پدرم می‌تواند قیم شود و اینکه اگر خودم بخواهم قیم شوم رضایت فرزندان دیگر هم باید باشد در ضمن میخواستم بدانم مشکلات خانوادگی من و همسرم می‌تواند مانع از قیم شدن من شود؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسن خانجاني

جناب آقای حسن خانجاني:

درصورت اختلاف دادگاه تصمیم میگیره.اختلاف میتواند از شانس شما بکاهد