مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مقرون به آزار

باسلام دوسال پیش من وبرادرم جهت وصول طلب خود به محل کار شخص مدیون رفتیم.به قصد تعیین تکلیف مطالبات خود.
ولی کاربه درگیری کشید وطرف توسط برادرم مورد ضرب وشتم قرارگرفت ودماغش شکست . من هم گوشیش وبه عنوان گروبرداشتم .
طرف شکایت کرد .
به اتهام ضرب وجرح عمدی وسرقت تلفن همراه،دادگاه تشکیل شد من حاضرنشدم .
برادرم به پرداخت دیه ویکسال حبس محکوم شد.
درحکم دادگاه این متن نوشته شده بود متهم ردیف اول یعنی برادرم به پرداخت دیه ویکسال حبس محکوم ومتهم ردیف دوم باتوجه به اقرارشاکی مبنی براینکه توسط متهم ردیف دوم موردضرب وشتم قرارنگرفته متهم ردیف دوم تبرئه میگردد،وپرونده درباره بااتهام ردیف دوم مبنی برسرقت تلفن همراه همچنان مفتوح میماند.بعدازمدتی دیه دادیم به شاکی واون هم گذشت کرد.وبرادرم آزادشد.بعداز4ماه احضاریه اومد درباره باشکایت همین شخص برای موبایلش.که بنده حاضرنشدم ودادگاه بصورت غیابی به اتهام سرقت مقرون به آزاربه ردمال و10سال حبس محکوم کرد.
واخواهی وتجدیدنظرکردم ردشد.
آیامیتونم اعاده دادرسی به دلیل تعارض آرا،یابااستنادبه رای دادگاه که واقرارشاکی که بنده موردضرب وجرح قرارندادم وفقط گوشیش وبرداشتم.
به حکم دادگاه که مرابه سرقت مقرون به آزارمحکوم کرده اعتراض کنم؟
یابه دلیل اینکه درارتباط باهمین جرم که ایرادضرب وجرح عمدی باشه قبلابرادرم محکوم شده بوده والان هم من به همان اتهام محکوم شدم اعتراض کنم؟
آیامجازات مشارکت درسرقت مرقون به آزار باتوجه به تعددوتعدادنفرات سارقین نسبت به هریک متفاوت هست یاخیر؟
آیادرصورت اثبات سرقت مقرون به آزاردرپرونده ماچرامن به ده سال حبس وردمال محکوم شدم ومتهم ردیف اول به پرداخت دیه ویکسال حبس؟
ممنون میشم اگرسریعترپاسخ بدهید ممنون ازشما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جهت پاسخ به سوالات طولانی لطفاً از خدمات مشاوره‌ای استفاده نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .جهت اظهارنظر مستلزم بررسی موضوع است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله با توجه به اینکه حکم قطعی شده است تنها راه حل درخواست اعاده دادرسی