مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا و اثرانگشت در قولنامه

باسلام قولنامه ای به نامه یک نفر نوشته شده ک امضاش و اثرانگشتش. جعل شده و صاحب مغازه هم خبر نداشته هیچکدام خبر نداشتن. اما از مغازه استفاده ای نداشتیم فقط برا پروانه کسب اونجور شده آیا ادراه صنعت معدن میتونن چیزی ازش دربیارن..راستی بعد اینک قولنامه نوشته شده فسخ شده لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود

سوال مبهم است و نیاز به توضیح بیشتر دارد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.