مشاوره حقوقی رایگان - اسناد قولنامه ای بدون درج ابعاد برای فروش

پدرم فوت شده و فهمیدم پدربزرگم میزان زیادی از زمین هایش رو بصورت قولنامه ای به نویسنده قولنامه و افراد آشنا فروخته است امضا های مذکور باهم متفاوت و بیشتر زمین ها بعد از فوت برادرش که سواد نداشته توسط همان قولنامه نویس فروخته شده است و حتی خونه ی عموی پدرم هم به او تعلق گرفته من بیست سالمه و نمیدونم چگونه باید بگیرمشون لطفا راهنماییم فرمایید با درج احترامات زیاد خدمت خواننده ی منصف ممنونم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید ثابت شود که مکتوبات مذکور جعلی بوده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است