مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک خریداری شده با وکالت بلاعزل

سلام ملکی را باوکالت بلاعزل از یک فروشنده خریدم (که فروشنده خونه رو ازیک خانومی خریده بود ویک واحد نیمه سازباهاش تواتر کرده بود وگفته بود تاپایان ساخت خونه بشن توخونت)الان منم سندزدم بافروشنده.موقع تخلیه شده طبق مبایعهنامه که بافروشنده بستم.اما خانومه میگه چون فروشنده واحدمو کامل نکرده تاپایان کارساختمونم میشینم .الان بایدچیکارکنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

عدم تخلیه ملک خریداری شده عدم تحویل ملک خریداری شده ملک