مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی قدیمی پا

باسلام و خسته نباشید. ببخشید من در سن 5یا6 سالگی دچار صانحه تصادف شدم. و قسمت ران پای سمت راستم شکست. خوشبختانه عمل کردم و خوب شد و الان 18ساله هستم و میخام واسه استخدامی ارتش برم. مشکلی ایجاد میکنه یا نه!؟ ممنون.

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

شما باید در معاینات پزشکی قبول شوید بستگی بنظر پزشک دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم که استخدامی این موارد مانند سپاه ارتش و سپاه ادارات دولتی آیین نامه و ضوابط خاص خود را دارد و هر شغل شرایطی را می طلبد تا تایید کمیسیون پزشکی نمی توان به ضرس قاطع پاسخ داد