مشاوره حقوقی رایگان - استخدام ارتش نیروی دریایی

سلام خسته نباشید. من در حال حاضر تقریبا 8 تا دندون برای پر کردن دارم که 5 تا از دندونام کمی خوردگی داره و 3 تاش زیاد
خواستم ببینم اگر همه این ها را پر کنم میتونم در قسمت دندانپزشکی ارتش قبول بشم یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط استخدام را مطالعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
احتمالا خیر ، برای کسب اطلاعات بیشتر به معاونت نیروی انسانی سازمان استخدام کننده مراجعه نمائید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام به‌ارگان مربوطه مراجعه شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
سوال حقوقی نیست. برای استخدام ارتش سلامت کامل جسمی لازم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله برای استخدام ، تمام شرایط شما در نظر گرفته خواهد شد