مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام ...همسر بنده از دادگاه حکم تمکین منو گرفتن اعتراض زدم به رای اما رد شد...من هم طبق لایحه ای که نوشتم آمادگی خودمو رو برای تمکین اعلام کردم ..حالا سوالم اینه که شوهرم رای رو برای اجراییه نبردن ..تکلیف من چیه من چطور میتونم برگردم خونه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلامی
شما می توانید از طریق شعبه دادگاه پیگیری کنید.
با توجه به اظهارنامه ای که ارسال کرده اید می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بر اساس آن دادخواست نفقه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به عدم درخواست اجرای حکم و لایحه خود استناد و تقاضای نفقه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید به استناد اعلام آمادگی مطالبه نفقه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود همان که اعلام آمادگی نموده اید کافی است
به اجرای احکام مربوطه کتبا اعلام نمایید
تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تا زمانی که رای درخواست نشود برای اجرا و کماکان به حالت سابق برمیگردد شما می توانید اظهارنامه ارسال کنید که حاضر به تمکین است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام منتظر باشید تا اجرائیه ابلاغ شود سپس از طریق اجرای احکام به منزل رجوع کنید