مشاوره حقوقی رایگان - عدم امنیت جانی

با سلام
طی درگیری بر سر ملکی و دعاوی اثبات ملک همسرم و درخواست بطلان سه دانگ برادر خانمم ، طی درخواست همسرم قولنامه سه دانگ ارجاع شد جهت کارشناسی
تا زمان رسیدگی همسرم که قولنامه شش دانگ دارد در خانه ساکنه و من به واسطه شغلم باید برم خارج از کشور حدود دو ماه
خانواده تهدید شفاهی کردن همسرم رو ک در نبود شوهرت اذیتت میکنیم و پدر همسرم گفته دخترمی و میکشمت (خانه پدر زنم طبقه پایین خانه همسرم است )
لذا بنده به دنبال طرح دعاوی درست جهت گرفتن تعهد از برادر و پدر همسرم هستم که هیچگونه اذیت ازاری نداشته باشن
لطفا راهنمایی کنید چه طرح دعاوی رو ارائه بدم
و خوانده خودم باشم یا همسرم
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت تنظیم دادخواست و شکوائیه می توانید به دفتر وکیل مراجعه کنید یا از طریق سایت درخواست بدهید تا دادخواست مناسب برای شما تنظیم شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چنین دعوایی وجود ندارد. در صورت وقوع مزاحمت یا تهدید میتوانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با طلا می توانید از طریق سایت درخواست خود را ثبت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تقاضا نمایید تا برای شما نگاشته شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
در صورت وقوع مزاحمت یا تهدید میتوانید شکایت کنید