مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص کارشناسی

سوالم اینه فردی 3سال پیش قرارداد تایپی و نوشته و امضا کرده ولی تاریخ قرارداد برای 7 سال پیش بوده آیا کارشناسی مشخص می‌کنه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای کارشناسی نباید تایپی باشد امضاها اعداد اگر به صورت غیر تایپی باشد

خلیل فرهمندپور

خلیل فرهمندپور :

استان :

سلام
اگر همه دست نوشتها و امضائات باهم نوشته شده باشه معلوم نمی شه اما اگر تقدم و تاخر در نوشته ها باشه معلوم می شه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال اینگونه موارد در صورت اختلاف به کارشناسی ارجاع میشه و تشخیص موضوع با کارشناس رسمی دادگستری است.
معمولا قابل تشخیص است