مشاوره حقوقی رایگان - صدور اجراییه

با سلام و احترام
در صورتیکه برای محکوم علیه روزانه مبلغی به عنوان خسارت در نظر گرفته میشود اگر محکوم له اقدام به صدور اجراییه نکرد ، آیا محکوم علیه می تواند درخواست صدور اجراییه بدهد که خسارت روزانه زیاد نشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
محکوم علیه می تواند از طریق شعبه دادگاه پیگیری کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه برای تمکین به حکم و پرداخت، اعلام آمادگی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از طریق شعبه قابل پیگیری است مراجعه کنید و برای اجرای حکم اعلام آمادگی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله محکوم علیه میتواند برای پرداخت اعلام امادگی کند تا اجراییه صادر شود