مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه قبل از موعد

سلام من یه خونه اجاره کردم که مشکل آب داره و خرابیهایه دیگه طول روز آب نمیاد میخام برم جایه دیگه از دو ماه پیش گفتم اما الان میگه از 20میلیونی که دادم 120میلیونی میلیونو 800بر میدارم که برین چکار کنم که از پولم کم نکنه اخه خونه مشکل داره

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. وقت بخیر. در صورتی که مورد اجاره غیرقابل استفاده باشد موجر حق ندارد از مبلغ کم کند. حتما با وکیل مشاوره دقیق کنید.