مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه قبل از موعد

ملکی رو اجاره دادم و الان بخاطر مسائل اخلاقی ازشون خاستم تخلیه کنن ولی هربار با بدهنی میگن که تا مهلتشون تموم نشه تخلیه نمیکنن. قرارداد دستی نوشتیم و ذکر شده که 20 هرماه اجاره باید پرداخت بشه و چنانچه بیشتر از پنج روز پرداخت اجاره دیر بشه قرارداد فسخ میشه. با توجه به اینکه هربار اجاره اخرماه تا پنج شش روز اول ماه بعدش پرداخت میکنن من میتونم برم شورای حل اختلاف و درخواست تخلیه بدم؟؟

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیر نمیتوانید اقدام کنید چون مهلچ قراردادتمام نشده ضمنا تاشمابخواهید, ازطریق, دادگاه دیر اجاره دادن را ثابت کنید ورای صادر شود یکسال طول میکشد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است