مشاوره حقوقی رایگان - برگزاری مراسم عروسی

با سلام
آیا برگزاری مراسم عروسی جزو قانونه و حتما باید برگزار بشه؟ و آیا شورای حل اختلاف در دعوای ترک انفاق می تواند زوج را ملزم به برگزاری عروسی نماید؟ (در جلسه اول شورای حل اختلاف توافق بر تهیه مسکن در چند ماه آینده شده و نفقه هم پرداخت می شود)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوج می تواند منزل مشترک تهیه کند و الزام زوجه را به تمکین بخواهد و زوج وظیفه جهت مراسم عروسی ندارد از طرفی زوجه نیز تکلیفی در تهیه جهیزیه ندارد
بنابراین بهتر است در صورت امکان با زوجه توافق کنید و دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید.