مشاوره حقوقی رایگان - عدم برگزاری مراسم عروسی

سلام وقت بخیر بنده دوسال هست که با همسرم عقد کردیم وتوی مراسم خواستگاری عنوان شد که پدر داماد خانه بگیره و مراسم عروسی بگیره ودختر هم جهیزیه صفرتا صد بگیره که مااینکارو کردیم٫ الان که موقع گرفتن مراسم عروسی و خونه هست زدن زیر همه چیز میگن مانمیکنیم
میشه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعهداتی که در مراسم خواستگاری به انجام رسیده است قابل پیگیری نیست و نمی توان به صرف این که تعهدات به انجام نرسیده است اقدام به شکایت کرد.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بر اساس توافق بایست عمل کرد اگر مکتوب باشد دادخواست برای اجراء آن باید داد
اگر نه باید از طرق دیگر مانند نفقه و مهریه و الزام به تهیه مسکن نمود
برای مشاوره دقیق تر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر نتیجه نخواهید گرفت
بهتر است توافق نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر این تعهدات مکتوب شده میتوانبد دادخواست الزام زوج به اجرای تعهد و تشریفات عروسی بدهید