مشاوره حقوقی رایگان - گشت ارشاد

سلام من20سالمه هفته پیش گشت ارشاد منو بخاطر شلوارم ک زاپ دار بود گرفت ولی چون کارت شناسایی همراهم نبود گوشیمو ازم گرفت وگفت فردا صبح بیا اداره امنیت اخلاقی تعهد بده و منم رفتم تعهد دادم ک داخل تعهدنامه نوشته شده بود 70ضربه شلاق و ده تا یکماه حبس ایا دوباره بگیرنم این حکم قابل اجراست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مجدد این موضوع تکرار گردد می تواند از مواردی باشد که علیه شما پرونده قضایی تشکیل و به دادسرا ارجاع گردد