مشاوره حقوقی رایگان - فرار از اتهام

با سلام بنده در یک شرکتی مشغول کارم و در آنجا اعتصابهایی شده و خسارتهایی به اموال شرکت وارد شده ... تعداد زیادی از پرسنل را به حراست و بازرسی شرکت برده اند از جمله بنده... و با وجود اینکه بنده کاره ای نیستم... و جرم در محل کار بنده اتفاق افتاده لذا بنده را بعنوان مظنون اصلی .. هر چند روز برای بازپرسی میبرند ...... چیکار کنم... در صورتیکه کار من نیست... چی بگم ...

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگر شهود واجد شرایطی برای اثبات بی گناهی خود دارید به مرجع تعقیب قضایی معرفی نمائید ضمن اینکه اصل بر برائت شماست مگر شاکی با ادله اثبات کیفری بتواند اتهام شما را ثابت نماید .

پرسشگر :

ممنونم از پاسختون...ولی بنده شاکی ندارم که..فقط این پرسنل حراست وبازرسی هستند که بدنبال معرفی یک یا چند نفر به مدیرت عامل بابت خسارت به اموال شرکت....بنده نه کسی رو دیدم ونه این کار رو کردم...ولی چون خسارت در محل کار من انجام شده واز لوازمی گکه بنده دارم استفاده شده...بعنوان مضنون معرفی شدم...چه جوابهایی بدم که بیخیال من شن .....ول کن نیستن...دوربین هم در ایستگاه من و محل وقوع بوده نمیدونم درست بوده یا نه...ولی اگه درست بود تا الان جرم ثابت میشد ونفر یا نفرات پیدا میشدند...

یک وکیل

سلام" پرسنل حراست و بازرسی شرکت به ویژه رؤسای آنان چشم و چراغ و نماینده مدیرعامل شرکت هستند و قول آنان به نوعی برای مدیریت حجت است و همینکه شرکت شکایت نماید و دو نفر از کارکنان یا شهود حاضر در صحنه حادثه بر علیه شما شهادت دهند کافیست که متهم به تخریب عمدی اموال شرکت و ایجاد هیاهو و اغتشاش و تحریک کارکنان به خرابکاری در شرکت شوید !