مشاوره حقوقی رایگان - دو شکایت در دو دادگاه حقوقی و کیفری

سلام
بنده یک واحد آپارتمان با قولنامه کد رهگیری دار خریدم و آپارتمان را تصرف کردم، بعد از خرید من یک نفر به من مراجعه کرد، و با قولنامه دستی ادعای خرید مقدم بر من داره
سند آپارتمان به دلیل نگرفتن پایان کار هنوز آماده انتقال نیست،

من از فروشنده در دادگاه حقوقی به عنوان الزام به تنظیم سند و بطلان معامله قبلی شکایت کردم

و در دادگاه کیفری با عنوان کلاهبرداری و فروش مال غیر و تحصیل مال از طریق نامشروع

جلسه هر دو دادگاه با اختلاف یک روز، ماه آینده هست، اول جلسه حقوقی بعد کیفری

حالا سولی که دارم، آیا دو دادگاه شکایت کردم برای من مشکلی ایجاد میکنه؟
از یه بنده خدایی شنیدم میشه اغفال دادگاه! (البته ایشون دانشجو بودن)
فروشنده تا الان در دسترس هست، اما درصورت فراری شدن، با توجه به قولنامه کد رهگیری دار،و تصرف من
خونه به چه کسی میدن؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خانه متعلق به کسی است که مبایعه‌نامه اول تنیطم کرده و دارنده مبایعه‌نامه دوم هم میتوانید از طریق دادخواست حق و حقوق قانونی خود را بگیرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما مطمئن هستید مبایعه قبلی معتبر است؟ بهتر بود با توجه به اینکه ملک را در تصرف دارید دعاوی متعدد و متناقض مطرح نمی کردید.

یک وکیل

خیر شکایت در دادگاه مشکلی ایجاد نمیکنه .منزل به شخصی که ابتدا خریده داده میشود.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

قولنامه حتی اگر کد رهگیری هم داشته باشه سند عادی هست و بنابراین از نظر قانونی هر دو قولنامه سند عادی هستن و ارجحیتی از این باب به یکدیگر ندارند ، قولنامه ای که مقدم هست معمولا مورد پذیرش دادگاه هست مگر اینکه خلافش ثابت شود ، چون ملک سند ندارد الزام به تنظیم سند رسمی موضوعیت نداشته و رد میشود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر مشکلی پیش نمیاد و شما جهت الزام به تنظیم سند رسمی به هر حال باید دادخواست الزام می دادید هر چند که ممکن است دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به جهت اینکه هنوز پایانکار و صورتمجلس تفکیکی اخذ نشده رد بشه و بهتر بود شما دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی می دادید
شکایت کیفری نیز به خاطر فروش مال غیر مطرح شده و مشکلی پیش نمیاد.