مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت استخدامی

با سلام بنده کارمند قراردادی مشاور و مددکار ناجا هستم همسرم بعضی از کارهای ناشایست انجام میده دیر میاد رفیق بازه و ...... خیلی براش وقت گذاشتم صحبت کردم تحمل کردم ولی فقط چند روز تاثیر میزاره بعدش روز از نو روزی از نو. میخواستم ازش شکایت کنم تا از طریق قانونی بترسه ولی میترسم اسمم در سیستم ثبت بشه و برای تغییر وضعیتم مشکل ساز باشه آیا همین طور است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شکایت شما تاثیری در روند وضعیت تبدیل شما نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب به نظر شکایت شما نتیجه ای را که مد نظر شماست نخواهد داشت

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام و وقت بخير
چنانچه به كرّات حرف و توصيه ها و نصايح تاثير ندارد
حتما اقدام قانوني نماييد