مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه طلاق

میشه زن بدون حضور شوهر ولی با مدارک شوهر بره وکالتنامه طلاق بگیره؟ چون مدارکم دست زنمه نکنه بدوم من بره وکالت بگیره ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

خیر برای وکالت حتما نیاز به حضور شخص در دفترخانه و درج اثر انگشت به صورت سیستمی هست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هیچ عنوان چنین کاری شدنی نیست مگر اینکه شخص دیگری به جای شما به دفتر اسناد رسمی مراجعه کند و وکالت‌نامه جعلی تنظیم شود که به هر حال برای شما مشکلی پیش نمیاد حتی اگر با وکالت‌نامه جعلی طلاق بگیرد شما می توانید طلاق وکالت‌نامه را ابطال کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای وکالت حتما نیاز به حضور شخص در دفترخانه و درج اثر انگشت به صورت سیستمی هست بنابراین امکان ندارد