مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست دیه

1خرداد تصادف کردم بیمه نامه شخص ثالث بودم اما خودم راننده و مقصر حادثه بودم فقط بهم نقص عضو تعلق گرفت دیه شاملم نشد بیمه من 5مرداد بود و از 23 برای بیمه اجرا شد که هرکس بیمه شخص ثالث هست راننده هم شامل میشه ایا میتوانم دادخواست دیه بدهم چون تاریخ تصویب مهم میباشد نه تاریخ اجرا لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عباس عباسی کشکولی

جناب آقای عباس عباسی کشکولی :

سلام بله . لطفا تصویری از گواهی پزشکی قانونی و بیمه نامه تون برای ما ارسال و در اولین فرصت با شما هماهنگی و دریافت خواهد شد