مشاوره حقوقی رایگان - تخلف مدیر ساختمان

با سلام. بنده مستاجری داشتم که در حال حاضر واحد را تخلیه نموده است و مدیر ساختمان طی اظهارنامه به بنده اعلام نموده که مستاجر بدهکار است بنده مبلغ بدهی ایشان را پرداخت نمودم و ایشان هم ریز هزینه ای ارائه ننموده اند لیکن متوجه شدم تخلفات ساختمانی مانند ساخت و ساز در مشاعات ساختمان مذکور انجام شده که نمی دانم مسئول آن کدام واحد است آیا می توانم در یک دادخواست واحد نسبت به دریافت ریز هزینه ها و همچنین دلیل ساخت و ساز در مشاعات را از مدیر ساختمان بخواهم و یا اینها هرکدام نیاز به طرح دعوای جداگانه و تنظیم دادخواست جداگانه دارد و آیا اصلا مدیر ساختمان نسبت به تخلف ساخت و ساز در مشاعات که توسط واحد دیگری انجام شده مسئول است یا خیر ؟

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
به علت عدم ارتباط دعاوی جداگانه میبایست طرح کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید شخصن یا توسط وکیل به صورت جداگانه موضوع را پیگیری نمایید