مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

با سلام و احترام .
در يك واحد آپارتمان شش واحده ساكن هستم . مدير ساختمان با قرار دادن دوچرخه اقدام به بستن مسير تردد اينجانب به انباري شد . و از طريق تماس و پيام در واتساپ و ارسال اظهار نامه حاضر به جابه جايي دوچرخه نشدند و بعد از طرح شكايت و حضور در شوراي حل اختلاف به توافق نرسيديم و پرونده به دادگاه ارسال شد ايشان نيز به تلافي كد درب ريموت را تغيير داده و اعلام كردند كه ريموت فقط صرفا جهت واحدهاي پاركينگ دار ميباشد . بعد از حضور در دادگاه بازپرس به ايشان گفت بايد دوچرخه را بردارد و ريموت را نيز در اختيار اينجانب قرار دهد و قرار كفالت بيست ميليون توماني براي ايشان صادر كرد . ساختمان ما مجهز به دوربين مدار بسته هست . الان دو سوال براي من پيش آمده

1 - ايشان هنوز نسبت به جابه جايي دوچرخه و اصلاح كد ريموت من اقدامي نكرده است بايد به چه صورت اين مورد را پيگيري كنم

2 - از قراردادن كد دوربين مداربسته جهت ديدن وقايع روزهاي قبل امتناع ميكند . الان بعضي صبح ها يك نفر زنگ درب واحد را ميزند و فرار ميكند . و مدير ساختمان نيز حاضر به همكاري براي رويت وقايع روزهاي گذشته نميكند . و ميگويد برو شكايت كن . براي اين مورد چكار بايد بكنم . نميشود براي ديدن وقايع قبل هر دفعه شكايت كرد . راه حل چيست ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق شعبه بازپرسی پیگیری نمایید