مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برای فروش خانه

با سلام
خانه پدریمان را که ما برادر ها و مادرم هر کدام از سهممان سند منگوله دار داشتیم همگی به وکالت دادیم تا مادرم یکجا خانه را بفروشد و آپارتمان در منطقه دیگر بسازد این اتفاق افتاد و برادران و مادرم آپارتمانی ساختند ولی بخاطر کمبود بودجه نتوانستند پایان کار و سند تفکیکی بگیرند و 4تا از 6 واحد را اجاره داده و با وجود اسرار من هیچ اقدامی برای فروش نمی کنند مشکل اصلی این است که من در ایران زندگی نمی کنم و آنقدر میدانم که من یا برادرانم اختیار تام در وکالت نامه داده بودیم. لطفاً راهنمایی کنید باید چکار کنم
متشکرم

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

شما میتوانید درخواست افراز ملکتونو بدین البته اگر در سند ملک اسم شما هم بعنوان مالک اومده باشه ودرخواست اجرت المثل زمان تصرف رو بدین ودر مورد وکالتتون هم میتونید ایشان رو عزل کنید حتی با عمل که دادن دادخواست. افراز میتواند نمونه ایی از عزل وکالت انهاست

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال مجتمع آپارتمان قابلیت افراز ندارد بلکه پس از صدور پایانکار ساختمانی قابلیت تفکیک و صدور صورتمجلس تفکیکی و سند تفکیکی را داراست . شما می بایست قبل از اعطاء وکالت سهمی خود به مادر و برادرانتان ، قرارداد مشارکت حاوی تقسیم نامه واحد های آپارتمانی را با سایر شرکا به امضاء می رساندید تا می توانستید سهمی خود را تصرف نمائید . به هر حال مورد سؤال شما موضوعی نیست که بخواهد بین اعضاء خانواده کدورت ایجاد نموده و لاینحل باقی بماند . با گفتگو ، مفاهمه و همفکری با هم سهمی خود از آپارتمانهای احداثی را تقسیم نمائید .