مشاوره حقوقی رایگان - ادامه شکایت مهریه بعد ثبت در دادگاه

سلام دوستان آیا بنده پرونده رو که در ثبت ببندم بازداشت ها برداشته میشه آیا دوباره باید از دادگاه بخواهم که ملک های زوج رو بازداشت کنه اگر جواب مثبته اول بخواهم بازداشت کنند یا دادخواست بدم بعد ...بازداشت مقدم داره یک ملک زوج ممنون میشم کمی توضیح بدید که چه میتوانم بکنم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر ملکی بازداشت گردید بهتر است از طریق اجرای ثبت درخواست کارشناسی و مزایده بدهید.
اگر بخواهید از طریق دادگاه اقدام کنید باید پرونده اجرایی را مختومه کنید که در این صورت رفع توقیف می شود و سنی توانید دادخواست مطالبه مهریه بدهید و درخواست تامین خواسته بدهید و نسبت به توقیف آن اقدام کنید.
ممکن تا قبل از اینکه توقیف کنید به شخص دیگری انتقال دهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما پرونده را از اداره ثبت ببندید باید رفع توقیف بشودومحددا از طریق کانال دادگاه حقوقی توقیف صورت پذیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بخواهید از طریق دادگاه اقدام کنید باید پرونده اجرایی را مختومه کنید که در این صورت رفع توقیف می شود در مورد ملکی که بازداشت مقدم دارد اگر آن ملک بیشتر از طلب مقدم ارزش دارد میتوانید بقیش را توقیف کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مستحضر باشید اگر مالی را توقیف کرده و از طریق ثبت ادامه دهید چه دلیلی به رفع آن است اما در صورت رفتار مجدد باید این پروسه از طریق دادگاه انجام شود و باید هزینه بپردازید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در اجرای ثبت توقیف کردید، از همانجا درخواست مزایده کنید