مشاوره حقوقی رایگان - بنده وجه نقد بابت 2 عدد سکه بعنوان پیش پرداخت مهریه توسط چک بین بانکی به همسرم دادم .

بعد از دریافت وجه دوسکه بعنوان پیش پرداخت مهریه بصورت چک بین بانکی درسال گذشته به خانومم امسال باتوجه به طلاق انجام شده
ایشان دادخواست 100 سکه داده و چون آدرس ثنای همسرم تعویض شده در دادگاه دیگر دادخواست و قاضی محترم پرونده را به شعبه دادگاه عمومی انقلاب کرج ارسال کرد درتاریخ 17 /8 /امسال چگونه پرونده را پیگیری کنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام آدرس درست آدرس ثنا است و باید مطابق آن تعیین صلاحیت شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما واضح نیست به دادگاه موردنظر مراجعه ومستندات خود را مبنی برپرداخت پیش قسط بدهیداگر هم قبلا مطالبه ورسیدگی شده که بعنوان ایراد شکلی به کلاسه پرونده اشاره نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به شعبه دادگاه کرج مراجعه نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه دادگاه کرج مراجعه و با ارایه مدارک ایراد شکلی را بیان کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگربخشی از مهریه را در قالب سکه پرداخت گرده اید میتوانید رسید به اجرای احکام دهید و نسبت به پرداخت مابقی اقدام کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
حضوری از دادگاه عمومی کرج پیگیری کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید لایحه ارسال کنید
یا حضورا در جلسه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

به شعبه مربوطه مراجعه و محتویات پرونده را مطالعه نماید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سوال واضح نیست ولی دادگاه صالح دادگاه محل اقامت خانم و درج شده در ثناست

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اعلام کنید قبلا رسیدگی شده است و مدارک را پیوست کنید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
با مراجعه به کارتابل خود در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی میتوانید از روند پرونده خود مطلع شوید.
و جهت پیگیری پرونده شخصا یا توسط وکیل اقدام نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سامانه عدل ایران پیگیری کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اصاتا و یا در صورت عدم امکان با تفویض وکالت به احد از وکلا پرونده را پیگیری نمایید همچنین از طریق سایت عدل ایران منوی اطلاع رسانی نیز می توانید از روند پونده مطلع گردید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به شعبه مربوطه حضورا مراجعه نمایید

یک وکیل :

با سلام
به شعبه مربوط مراجعه نمایید.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

در پرونده ی جدید موارد صورت گرفته در پرونده ی قبللی را به قاضی اعلام کنید و درخواست اخذ پرونده از شعبه قدیم توسط شعبه جدید بکنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به شعبه مربوطه مراجعه و مستندات پرداختی را ارائه دهید